Iréne Brednert Tandläkarpraktik

Skonsam tandvård till rimligt pris

Välkommen till oss på Iréne Brednert Tandläkarpraktik i Falun

 Vi är ett litet familjeföretag som arbetar med inriktning skonsam tandvård till rimligt pris.

Praktiken har varit amalgamfri sedan slutet av 70-talet då Tandläkare Olle Redhe var den första i Sverige som uppmärksammade amalgamets och kvicksilvrets skadlighet för hälsan.Vi strävar efter vad Socialstyrelsen föreskriver, God tandvård och praktiken är kvalitetssäkrad.

Stor vikt läggs vid patientens önskemål.

  


 

 "Iréne är den enda tandläkaren som respekterar min känslighet för tandmaterial. Jag törs inte gå till någon annan efter många års erfarenhet av andra tandläkare" 

Kvinna 55 år


 "För mig och min familj finns bara en enda skicklig tandläkare i Sverige.Flera decennier har jag haft olika problem, som med tiden visade sig vara tandrelaterade.Efter många tandläkarbesök utan adekvata behandlingar, blev jag tipsad om Irene Brednert. I elfte timmen dock, men tack vare hennes kunskaper och skicklighet, har jag fått livet tillbaka. Vi är många som bor långt från Falun, som gärna åker längre för rätt behandling."

 Kvinna 65 år

 

"Jag känner av den vänliga och lugna atmosfären redan i väntrummet, där levande ljus och andra trevliga inslag hjälper mig att komma till ro.Väl inne i mottagningsrummet blir jag varsamt bemött med stor lyhördhet för min situation och mina synpunkter."

Kvinna 65 år, som genomgått en amalgamsanering


 "Irene och Kjell är oerhört lyhörda och sätter patientens specifika behov i centrum. Behandlingen har varit omsorgsfull och noggrann. Det känns tryggt med en tandläkare som har ett holistiskt synsätt och förstår att munnens hälsa hänger ihop med den övriga kroppens. Jag kan varmt rekommendera andra att vända sig till praktiken."

 Kvinna, 39 år


"Arbetet sker snabbt och effektivt. Samtidigt får jag ett mycket gott bemötande."

Man 60 år


"En tandläkare i 'hemmiljö' vilket ger en känsla av lugn direkt när man kommer in genom dörren. Iréne själv är dessutom väldigt lugn och varsam när hon arbetar."

Kvinna 32 år


"Tack Irene för dina ansvarsfulla behandlingar, utan de hade jag säkert varit rullstolsburen!Behandlingarna blev många och långvarig pga. alla mina stora lagningar, med efterföljande operationer.Nu kan jag springa, åka skidor och motorcykel!"

Kvinna 40 år, fd. tandsjuksköterska